18/12/12

ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠ

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ


Αμφίδρομη ήταν η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της "Ενωσης Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον" (ΕΠΟΠ) να μοιράσει την ερχόμενη Κυριακή, στην περιοχή των Λεχαινών, τσάντες με τρόφιμα σε συμπολίτες μας που περνάνε δύσκολα .

Αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία μας , αλλά πολύ περισσότεροι όσοι μας τηλεφώνησαν από διάφορα σημεία της Ηλείας,ζητώντας βοήθεια!

Η παρατεινόμενη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει στην ανεργία και τη φτώχεια πολλούς συμπολίτες μας και δεν είναι χειρονομία φιλανθρωπίας,αλλά στοιχειώδους κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης η συμβολική αυτή προσφορά σε συναθρώπους μας που τις "γιορταστικές " αυτές δεν πρέπει να νιώσουν μόνοι.

Μακάρι και άλλοι φορείς και άτομα να πάρουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Ολοι οι Δήμοι της Ηλείας να οργανώσουν Κοινωνικά Παντοπωλεία και Φαρμακεία.

Η ΕΠΟΠ , πολίτες της Ηλείας, περιμένει και τη δική σας συμμετοχή. Ας αποδείξουμε ότι στον τόπο μας η κοινωνική αλληλεγγύη παραμένει ζωντανή σαν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: