13/8/13

Σινεμά για όλους στο αλσύλλιο Κατακώλου



Λίγες ημέρες μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του Port Festival, η Κοινότητα και το Λιμενικό Ταμείο Κατακώλου οργανώνουν, με τη συνδρομή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, κινηματογραφικές προβολές στο αλσύλλιο Κατακώλου με ταινίες για όλη την οικογένεια.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί αφʼ ενός στην ψυχαγωγία των δημοτών και των χιλιάδων επισκεπτών και παραθεριστών του επινείου του Πύργου και αφʼ ετέρου στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι προβολές θα γίνουν στο αλσύλλιο, στον ίδιο χώρο όπου έγιναν οι μουσικές εκδηλώσεις του Port Festival, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Αυγούστου και θα συνεχιστούν όλο τον Αύγουστο με διαφορετική ταινία κάθε ημέρα. Θα προβληθούν οι ταινίες: Ο βασιλιάς των Μασκών, Το παιδί που ήθελε να γίνει αρκούδα, Ο νεαρός μάγος, Μη με υπολογίζεις, Ο Ψύλλος, Ο Ιταλός , Οι μικροί τραγουδιστές της Όπερας του Πεκίνου, Ένα παραμύθι για δυο κουνουπάκια, Μαρίκεν, Ο Βίνσεντ κι εγώ, Είσαι Ελεύθερος, Τα παιδιά του Πετρελαίου, Ο Ντέσμοντ και η παγίδα του Βάλτου, Ο γιός του κυνηγού των αετών και Ο Μότσαρτ στην Κίνα.
Σημειώνεται ότι οι ταινίες προσφέρονται δωρεάν από το Νεανικό Πλάνο, φορέα διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, με σκοπό την ενίσχυση της πρωτοβουλίας του Λιμενικού Ταμείου και της Κοινότητας Κατακώλου για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύργου.
Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ και αντί εισιτηρίου οι θεατές καλούνται να εισφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: