4/5/17

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ- Τάκης Ν.Λαϊνάς: Γη και Ύδωρ- Αγροτική Εργασία και Οικονομία

"Γη και ύδωρ- Αγροτική Εργασία και Οικονομία", ονομάζεται το νέο βιβλίο του Τάκη Ν. Λαϊνά, που κυκλοφόρησε προσφάτως από τις εκδόσεις "Παρατηρητής της Θράκης" σε επιμέλεια της Ελένης Σκάβδη και φωτογραφίες ,λεζάντες, ανθολόγηση  στίχων  και επίμετρο της Νατάσας Χριστοπούλου.
Κείμενα γραμμένα από τα τέλη του 2015 με σκοπό τη διατύπωση θέσεων πάνω στο αγροτικό πρόβλημα της χώρας με σκοπό να συνεισφέρουν  ένα μικρό λιθαράκι στην οικοδόμηση γνήσιου και ειλικρινούς διαλόγου πάνω στο ζήτημα αυτό, χωρίς πολιτικές ιδεοληψίες και κομματικές εμμονές, όπως τονίζει ο συγγραφέας στο εισαγωγικό του σημείωμα.
Ο Τάκης Ν. Λαϊνάς όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει μια πολυσχιδή δραστηριότητα, ως γεωπόνος, επιχειρηματίας και ενεργός πολίτης ιδιαίτερα στους τομείς της πολιτικής, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της αυτοδιοίκησης (διετέλεσε νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος και τώρα ως αιρετός  ηγείται δημοτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης) και στη μελέτη αυτή καταθέτει πλούσιες  εμπειρίες και  καινοτόμες απόψεις ,που αξίζει να διαβαστούν, τόσο από τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής όσο, κυρίως, από τους πολιτικούς παράγοντες που λαμβάνουν τις αποφάσεις.
Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: